top of page

FRAKT & RETUR

FRAKTPOLICY

Beställningstid

Alla beställningar som görs före 14.00 måndag till fredag ​​behandlas och skickas samma dag, alla beställningar som görs efter 14.00 skickas nästa dag. Alla beställningar som görs under helgen eller på en allmän helgdag kommer att skickas på måndag eller nästa arbetsdag.

 

Internationella beställningar

Ditt paket kan vara föremål för importtullar och skatter. Du som kund är ansvarig för att betala dessa avgifter. Vi rekommenderar att du kontrollerar med ditt lokala tullkontor innan du gör en beställning på vår webbplats eftersom dessa avgifter ibland kan vara betydande och vi inte kan beräkna dessa åt dig.

.

Spåra din beställning

När din beställning har skickats skickar vi dig ett bekräftelsemail med spårningsinformation. Du kommer att kunna spåra ditt paket direkt på transportörens webbplats.

 

Returer, återbetalningar och byten

Vi vill att du ska vara helt nöjd med ditt köp - läs vår retur- och återbetalningspolicy för detaljerad information om våra processer.

 

Detta dokument anger den fraktpolicy som gäller för kunder som gör ett köp på Ritah Ricky AB:s webbplats. Om du har några frågor, vänligen kontakta vår kundtjänst på info@ritahricky.com

RETUR- OCH BYTESPOLICY

Tack för att du köpte vår produkt, vi erbjuder full garanti på alla köp som görs på vår webbplats men under vissa villkor. 

 

För att vara berättigad till återbetalning eller utbyte måste alla fysiska produkter vara förpackade i originalförpackningen och dokument skickas med produkten. Vi kommer att kunna byta den eller erbjuda dig en återbetalning baserat på din ursprungliga betalningsmetod exklusive eventuella fraktkostnader utöver de ursprungliga fraktkostnaderna som fakturerades.

 

Återbetalningar

När din returartikel har tagits emot och inspekterats skickar vi ett e-postmeddelande till dig för att meddela att vi har tagit emot din returartikel. Vi kommer också att informera dig om din återbetalning har godkänts eller avvisats.

 

Om din begäran godkänns kommer din återbetalning att behandlas och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod inom 14 kalenderdagar.

I vissa fall beviljas endast partiella återbetalningar till exempel:

 

Produkter med tydliga tecken på användning.

Alla produkter som returneras mer än 14 dagar efter leverans.

Varje produkt som inte är i originalskick, är skadad eller saknar delar av skäl som inte beror på vårt fel.

 

Om du har ytterligare frågor eller vill ha en återbetalning, tveka inte att kontakta oss.

bottom of page